Fasade

Pri izvedbi fasada pazimo na kvalitetnu izvedbu svih slojeva koji čine fasadni sustav jer su svi slojevi jednako važni, kao što je važan i način na koji se ugrađuju. Tek kada sve kvalitetno izvedeno, tada može na kvalitetan način ispuniti svoju funkciju. U prvom redu zaštitnu, a potom i estetsku, jer je fasada znak prepoznatljivost objekta, bez obzira da li je riječ o zgradi ili obiteljskoj kući.

Ukoliko je potrebno, izvodimo i hidroizolaciju i termoizolaciju. Završni korak izvedbe  fasade je bojanje fasade radi ljepšeg izgleda i bolje uklopivosti u okolinu.

Pri adaptaciji fasade, nudimo sljedeće:

  • - stiropor fasade
  • - klasične fasade (vapneno-cementne)
  • - termo fasade
  • - toplinski fasadni sustav s toplinskom žbukom
  • - toplinski fasadni sustav sa pločama
  • - toplinsko-izolacijski sustavi
  • - izrada ukrasnih bordura i štukatura

Fasade imaju i važnu ulogu štednje energije, te se uglavnom preporučaju stiropor fasade. Uz uštedu energije za grijanje, štede energiju i za hlađenje. Stiropor fasade štite unutrašnjost zgrada od pregrijavanja pri visokim vanjskim temperaturama i direktno utječu na potrošnje energije za grijanje odnosno hlađenje. Postavljanjem stiropor fasade ljeti štitite unutrašnjost kuće od topline, a zimi od hladnoće.

Da biste na optimalan način zaštitili svoju kuću te uštedijeli novac na grijanju i hlađenju objekta do 60%, izolirajte kuću od vlage postavljanjem stiropor fasade.

Oblaganje vanjskih zidova fasadnom opekom je također jedan od načina kako riješiti pitanje fasade objekta. Može biti uspješno primijenjeno za obiteljske kuće i za stambene zgrade, javne i industrijske građevine.Vršimo i oblaganje zidova sa drvetom, kamenom (mramorom), pločicama i drugim materijalima koji se u današnje vrijeme koriste kao fasadna obloga. Izaberite sebi najprihvatljiviji način, a mi ćemo ga izvesti kvalitetno i efiskasno.

Neovisno o načinu izvedbe fasade na koji se odlučite, mi vam nudimo vrhunsku kvalitetu te dajemo garanciju na izvršene radove.

Obavijest
Novosti

 

Adaptacije, adaptacija stana, adaptacija kuće, adptacije potkrovlja, adaptacija krovišta, nova gradnja, krovišta, zidanje, žbukanje, glazure, fasade, knauf, soboslikar-farbanje - gletanje, iskopi, rušenje, odvoz šute, dovoz materijala, uređenje dvorišta - kocke, plinoinstalacije, izrada PVC -stolarije i ugradnja, elektroinstalacije, klime, vodoinstalaterski radovi, centralno grijanje, ATESTI, GARANCIJA. Isto tako nudimo suradnju i naša sredstva, te financiranje u materijalu i izvođenje radova. Mogućnost kompenzacije za zemljište, stan, kuću, vikendicu.

Tel:
091-512 74 75

e-mail:teotim66@gmail.com